Після вимушеної перерви спочатку через COVID-19, а потім – через війну та обстріли Києва, в КПІ ім.Ігоря Сікорського знову відбувся щорічний Ярмарок вакансій "beAhead", на якому пошукачі роботи могли зустрітися з представниками компаній-партнерів університету.  Зустрітися не лише у віртуальному просторі, а й, сказати б, наживо, бо Ярмарок проходив у змішаному форматі.

Можливість спілкуватися "face-to-face" для студентів і потенційних роботодавців є дуже важливою і допомагає тим, хто шукає роботу, зорієнтуватися в перспективах, що відкриваються перед ними, а тим, хто шукає  нових працівників, – оцінити потенціал кандидатів. Тобто, у підсумку, такі контакти – це  для молоді необхідна складова успішної побудови кар'єрного шляху, а для компаній – ефективний спосіб знайти кваліфікованих співробітників.

Отож перша, очна, частина Ярмарку вакансій "beAhead. Весна 2023" відбулася в Центрі інноваційного підприємництва університету 25 квітня 2023 року. Протягом дня відвідувачі Ярмарку, а це переважно студенти і випускники КПІ, могли ознайомитися з 18 провідними українськими та світовими компаніями, стенди яких розмістилися на локаціях Центру, отримати консультації кар'єрних консультантів і відповіді на питання щодо наявних програм стажування, практик та вакансій, відвідати воркшопи, майстер-класи та тренінги, взяти участь у вікторинах від компаній та ін.

Звісно, організатори Ярмарку – працівники Центру розвитку кар'єри департаменту навчально-виховної роботи КПІ ім. Ігоря Сікорського –  передбачили для його учасників і можливість знайомства в онлайн-форматі – 26 та 27 квітня у другій частині "beAhead". Пройшла вона на платформі careerfair.kpi.ua. Окрім вебінарів і тренінгів, у ці дні також відбувалися зустрічі з представниками підприємств.  Отож поспілкуватися з ними мали змогу всі зацікавлені, в якому б куточку України або й інших країн вони не перебували.

Загалом під час проведення Ярмарку було організовано 27 вебінарів і тренінгів від компаній "Фармак", "SoftServe", "EY Ukraine", "KPMG", "Melexis", ТОВ "Прогрестех-Україна", корпорації "Артеріум", "Genesis" та інших. Їхня тематика вирізнялася різноманітністю і не обов'язково була прив'язана до конкретної компанії. Для прикладу можна згадати такі теми: "Як створити ідеальне резюме?", "Важливість софт скілів та чому їх перевіряють під час проходження HR-інтерв'ю", "Твій професійний профайл", "Як користуватися Linkedin – одним з найефективніших способів для розвитку кар'єри".

Також усім охочим було надано можливість відвідати найцікавіші для них компанії, що були представлені в блоці екскурсій, а також узяти експрес-інтерв'ю у HR-менеджера обраної структури.

kpi images

За участь у кар'єрних заходах і допомогу у професійній орієнтації здобувачів вищої освіти проректорка Наталія Семінська вручила представникам компаній-учасниць Ярмарку вакансій подяки КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Ярмарок вакансій beAhead 2023 у КПІ

У КПІ пройшла очна частина ярмарку вакансій — заходу, на якому студенти дізнаються про ринок праці з перших вуст. Серед його учасників — lifecell, «Артеріум», Boeing, Ajax. Загалом понад 20 компаній, які шукають молодих перспективних співробітників.

🎥 На кого полюють ейчари компаній і що пропонують нашим студентам — дивіться у відео.

Щорічний Ярмарок вакансій «beAhead. Весна 2023» КПІ ім. Ігоря Сікорського після вимушеної перерви повертається! Ярмарок вакансій з 2005 року проводиться двічі на рік - восени та весною.

В 2020 році у зв’язку з COVID організатори заходу вимушені були перенести Ярмарок вакансій на онлайн платформу careerfair.kpi.ua. Це в свою чергу дозволило значно розширити географію компаній учасників.

 Цієї весни «beAhead» буде проходи у двох форматах очному та онлайн.

25 квітня 2023 року з 10:00 до 16:00 студентів та випускників на локаціях в Центрі інноваційного підприємництва (корпус №6 КПІ ім. Ігоря Сікорського) будуть чекати представники близько 20 провідних українських та світових компаній.

26 та 27 квітня 2023 року з 12:00 до 18:00 пройдуть зустрічі з представниками в онлайн форматі.

 Студенти та випускники матимуть можливість

  • ознайомитися з провідними українськими та світовими компаніями;
  • отримати консультації кар'єрних консультантів
  •  поставити запитання представникам компаній про наявні програми стажування, практик та вакансії;
  • відвідати воркшопи, майстер-класи та тренінги;
  • взяти участь у вікторинах від компаній та ін.

Програма Ярмарку вакансій «beAhead. Весна 2023» спланована таким чином, щоб кожен бажаючий зміг долучитися як до очної частини заходу так і до онлайн.

Слідкуйте за новинами на каналі Центру розвитку кар'єри https://t.me/kpicareer 

Дата події