Забезпечення безперервності освітніх процесів є одним з основних факторів конкурентоспроможності та справжньої незалежності нашої держави. І це добре розуміють не лише самі навчальні заклади, а й представники соціально відповідального бізнесу. Добрим прикладом цього є компанія «Інформаційні технології САПР», що ще два роки тому на пільгових умовах передала КПІ 2000 ліцензій популярної системи автоматизованого виробництва SOLIDWORKS від розробника Dassault Systèmes.

На жаль, воєнний стан вніс суттєві корективи в навчальний процес, унеможлививши звичні заняття в аудиторіях, на комп’ютерах, оснащених цими ліцензіями. Саме тому компанія «Інформаційні технології САПР» ініціювала процес отримання ще 2000 ліцензій для встановлення на особистих комп’ютерах студентів і викладачів та надала їх КПІ безплатно!

Дякуємо усім, завдяки кому це стало можливо, й, зокрема, генеральному директорові компанії, викладачеві нашого інституту Олегові Лисенку та Катерині Погрібній, керівниці напряму компанії SoftiCo — ексклюзивного дистрибутора SOLIDWORKS в Україні.

Дата події