Спецавтомобілі для захисників України

Ключи від чотирьох реанімобілів і документи на них отримали 5 травня представники Збройних сил України. Церемонія передачі відбулася в КПІ на площі біля пам'ятника Ігореві Сікорському.

Олена Ярмолюк: щоб енергетика функціонувала збалансовано

Енергетична війна, яку росія веде проти України, показала актуальність використання в умовах воєнного стану гібридних енергетичних систем. Альтернативні джерела енергії суттєво допомагають енергосистемі, вони відносно невеликі та й атакувати їх важче.

Випускник КПІ старший лейтенант ЗСУ Максим Неліпа: "Вчасно підставити власне плече товаришу по зброї – то аксіома для фронтовиків"

Уперше про капітана столичної команди веселих і кмітливих (КВК) "Ковбої політеху", тогочасного другокурсника приладобудівного факультету КПІ Максима Неліпу газета "Київський політехнік" згадала на початку травня 1994-го.

Стартове вікно інженера Миронова

Практичний досвід експлуатації аеростатів протягом останніх 15 років дозволив Миколі Ігоровичу відповісти, зокрема, на запитання: що дозволяє деяким стратостатам протягом декількох місяців перебувати у повітрі і виходити у задані оператором райони?

Міжнародна конференція з проблем бізнесу, інновацій та менеджменту

20 квітня 2023 р. кафедра менеджменту підприємств факультету менеджменту та маркетингу провела IV Міжнародну науково-практичну конференцію "Бізнес, інновації, менеджмент: проблеми та перспективи", яка цього року була приурочена 125-й річниці заснування КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Свій ювілей університет зустрічатиме з новим парком

У молодому університетському парку, розташованому за кількома навчальними корпусами вздовж вулиці Борщагівської, 4 травня відбулося чергове масове висаджування дерев. Можливо, це вже остання акція, коли студенти, викладачі та працівники КПІ посадили тут стільки рослин.