Сесія професорсько-викладацького складу: 28.08.08

На щорічну сесію професорсько-викладацького складу 28 серпня зібралися викладачі, співробітники, представники студентства НТУУ «КПІ», випускники Київської політехніки, люди, які шанують і люблять освіту та науку, культуру, представники дипкорпусу та ЗМІ.

З днем народження, КПІ! Із 110-річчя вітають випускники, колеги, співробітники Університету

Адже диплом КПІ відомий і шанований у світі. Хочу побажати студентам успішно закінчити навчання, знайти роботу до душі й нарешті перетворити нашу Україну в країну виробників, продукція якої успішно б конкурувала з найкращими світовими виробами. Бажаю, щоб усі випускники КПІ, як і я, пишалися честю називатися вихованцем цього славного і шанованого університету.

КПІ мистецький. Концерт для учасників урочистої сесії професорсько-викладацького складу

Наш університет має не тільки багаторічні навчальні і наукові здобутки. У Центрі культури та мистецтв НТУУ “КПІ” працює багато самодіяльних колективів, які 28 серпня продемонстрували свою майстерність учасникам урочистої сесії професорсько-викладацького складу.

Свято першокурсників 2008

Традиційне урочисте посвячення в першокурсники КПІ відбулося 29 серпня. Свято розпочалося під невеличким дощем, але він не затьмарив піднесеного настрою першокурсників, їхніх батьків, викладачів та гостей, що заповнили площу Знань.