Майдан i КПI

21 листопада у приміщенні Національної технічної бібліотеки НТУУ “КПІ” ім. Г.І Денисенка відбулося відкриття виставки “Майдан і КПІ”.

Наставники. 6 грудня – День Збройних Сил України

Щороку десятки випускників ВІТІ НТУУ “КПІ” поповнюють ряди ЗС України. Гарно навчені молоді офіцери сумлінно несуть службу, набувають практичних навичок та успішно застосовують здобуті в інституті знання, отримані, зокрема, від викладачів - ветеранів. Сьогоднішня розповідь про двох із них.

Лекції головного спеціаліста ВА ВОІВ

У жовтні 2002 року між НТУУ “КПІ” та Всесвітньою Академією Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВА ВОІВ) було підписано угоду про співпрацю у сфері наукових досліджень та підготовку спеціалістів з питань інтелектуальної власності в Україні.

Гуртожитки: проблеми і пріоритети

Студмістечко нашого університету є найбільшим в Україні за кількістю мешканців. Зрозуміло, що адміністрації доводиться вирішувати багато проблем, які потребують комплексного підходу.

Мистецьке “ЕХО” в КПI

Восени галереї-клубу “ЕХО” виповнилось 5 років. Цей затишний мистецький центр існує при Інституті енергозбереження і енегоменеджменту .

Що потрiбно знати про наркоманiю

Наркоманія – це захворювання, що виникає у разі систематичного вживання речовин, які включені до списку наркотиків, та проявляється психічною та фізичною залежністю від них.

Презентація Технополісу “Київська політехніка”

Наприкінці вересня наша газета повідомляла про створення на базі НТУУ “КПІ” Технополісу “Київська політехніка”. А 21 листопада відбулася презентація Технополісу під час засідання круглого столу, що його проводили в нашому університеті учасники робочої групи по проекту Європейського Союзу “Подолання розриву між університетами і бізнесом” (Joint European Project 2004 “Bridging the gap between University and businesses”). У засіданні брали участь представники технічних університетів Естонії, Іспанії, Нідерландів, Швеції та України, зокрема проф.